Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

donderdag 17 september 2015

Kerstkaart -week 38-

Ja hoor,ook deze week is het me gelukt om een bijdrage te leveren aan een kerstkaart op de blog van 52weekstochristmas...Het is een BorDotkaart (geborduurd en dotstickers) een vrij rustige kaart maar wel een echte kerstkaart.Bedankt voor de lieve reacties op m'n borduurrandjes,leuk om te lezen.

Freubelgroetjes, Wilma

vrijdag 11 september 2015

Randjes-update

Wauw wat een berichten op m'n kerstkaart,dat heb ik gemist,leuk! Dank jullie wel!

In de afgelopen weken dat ik in de lappenmand zat heb ik wel de randjes bij proberen te houden,nou dat is gelukt....wat schiet het jaar op he?Vooral de één na laatste was een hele klus maar ontzettend leuk!

Ik wens jullie een fijn weekend!
Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 10 september 2015

Kerstkaart -week 37-

Na lange afwezigheid heb ik deze week weer eens een bijdrage voor de wekelijkse Kerstkaart op de blog van 52 weeks to christmas:


Ik ga proberen om weer de draad hier op te pakken maar vrees dat dit niet zal gaan lukken,toch weer een stok achter de deur om verder te gaan met de kerstkaartjes.


Wederom hartelijk bedankt voor de lieve reacties van m'n trouwe blogvriendinnetjes!
Ik wens jullie een fijne en zonnige (freubel)dag.
Lieve groetjes, Wilma

dinsdag 8 september 2015

Vrolijke koetjes

Allereerst heel hartelijk bedankt voor de superlieve reacties op m'n vorige post!!

Deze kaart lag al een tijdje geborduurd en heb ik nu afgewerkt,zomaar een kaartje zonder doel.
Ik heb alleen geen idee voor welke gelegenheid ik deze zou gebruiken....wat zeggen jullie?
Lieve freubelgroetjes, Wilma 

vrijdag 4 september 2015

Mannenkaarten

Ondanks de drukke tijd probeer ik de verjaardagen een beetje bij te houden met kaarten maken. Afgelopen weken 2 mannen die jarig waren,ik vind ze moeilijk hoor,mannenkaarten.
Het zijn deze 2 geworden waar ik toch wel tevreden mee ben!


Gelukkig is de ergste druk van de ketel, de administratieve rompslomp rondom het huis verkopen en nieuw huis aankopen is achter de rug,we werken nu naar de sleuteloverdracht van 15 september en 1 oktober. Ook mijn pas ingerichte hobbykamertje moet er één dezer dagen helaas aan geloven en moet leeggeruimd worden. In het nieuwe huis geen aparte ruimte hiervoor maar ga ik gewoon toch weer lekker in de huiskamer zitten,onze hobby kunnen we overal doen toch?!

Fijn weekend en heel erg bedankt voor degene die trouw een reactie plaatsen ondanks dat ik niet veel terugkom momenteel....liefs, Wilma