Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

zondag 29 november 2015

SOL-kaart

Op het clubje van De Kaartenkast was afgelopen week een SOL (ScrapOnLine) avondje,hetzelfde idee als de WOL van mijn vorige post,helaas waren deze 2 projecten op dezelfde avond maar heb deze gewoon wat later gemaakt en dit is het resultaat:Kon het niet laten om er toch een borduurwerkje op te verwerken want dat blijft toch m'n grootste hobby,al vind ik het knippen en plakken ook steeds leuker.

Ik wens jullie een fijne zondag,mooi binnenblijven anders waai je toch maar weg,lekker freubelweer!

Lieve groetjes, Wilma 

vrijdag 27 november 2015

CadeauBoekje

Woensdagavond had ik via Facebook een WOL (WorkshopOnLine) gevolgd op de Wol Facebookpagina .
Een paar dagen vtv krijg je een lijstje met de benodigdheden voor de basis die je later naar eigen inzicht oppimpt.en op een afgesproken avond ga je dan een kaart o.i.d. maken.
We hebben deze keer een hele leuke cadeaukaart/boekje gemaakt. 
Daar ik het resultaat hiervan mee laat doen op een clubjeswedstrijd kan ik hem niet plaatsen maar toen mijn schoonzus hem zag had ik meteen een opdracht te pakken en dit is hiervan het resultaat:Het is een leuk projectje om te doen al had ik het er af en toe wel warm van want dit is toch veel anders dan het veilige kaartborduren met 3D! Maar missie geslaagd.

Bedankt weer voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes,ik wens jullie een fijn weekend!

Freubelgroetjes, Wilma 

donderdag 26 november 2015

Kerstkaart - week 48

Kerstkaartendag in blogland en ook ik heb weer een bijdrage voor de blog van 52 weeks to ChristmasHet is weer een combinatie van 2 leuke technieken: Borduren en Dotten, gecombineerd met een schattig plaatje en voila weer een kaartje voor in de voorraad,ik kan dit jaar echt veel mensen een handgemaakte kaart sturen!

Ik wil met deze kaart ook meedoen op de blogs van:
 Creapaleis waar het thema "kerst/oud&nieuw" is.
Hobbywinkel De Egel waar het thema "kerst" is.

Hartelijk bedankt voor de lieve reacties steeds weer op mijn geplaatste kaartjes,ik lees ze met veel plezier en vandaag kom ik ook weer bij jullie langs.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 19 november 2015

Kerstkaart - week 47

We zitten alweer in de 47e week van het jaar,wat gaat het toch snel he?!
Mijn kerstkaartenbakje groeit gestaag en ook deze week komt er weer 1 bij door mijn bijdrage op de blog van 52 weeks to ChristmasDank je wel voor de lieve reacties op m'n vorige kaarten, ik verheug me weer op jullie bezoekjes.
Lieve freubelgroetjes, Wilma

zondag 15 november 2015

Condoleancekaart

Op de blog van Fadengrafik-Challenge Blog is de challenge deze maand " #86-Condoleancekaart" en met deze bijdrage wil ik graag meedoen:Het is een combinatie van borduren en dotten, een erg leuke bezigheid om te doen vind ik zelf.  Hij is gelukkig niet echt voor iemand bestemd op dit moment al is hij wel toepasselijk op de vreselijke ramp in Parijs :(

Ik wens jullie nog een fijne zondag,blijf maar lekker binnen anders waai je weg!
Lieve freubelgroetjes, Wilma 

donderdag 12 november 2015

Kerstkaart - week 46

En √°lweer donderdag dus kerstkaartendag op de blog van 52 weeks to Christmas en wel week 46....Mijn bijdrage combineer ik meteen met de Challenge op mijn favoriete blogje van  Ons borduurkaartenblog waar het thema deze maand "Challenge #25 - kerstkaart met een patroon van Sjaak van Went" is.
Nu is dat niet zo'n moeilijke of zware opgave want de patronen van Sjaak zijn echt wel mijn lievelingspatronen,maar volgens mij bij veel kaartborduursters wel...

Dit patroon komt uit een hobbydol en wel nr. 84 en ik heb deze gecombineerd met een schitterend plaatje van Yvonne...

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes,ik ga vandaag ook weer een rondje bij jullie maken.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

woensdag 11 november 2015

Alaaaaaaaaaf

Precies vandaag op 11-11 onderstaand kaartje klaar! Hoe toepasselijk?!
Wederom een leuk (oeteldonks) plaatje van Yvonne,gecombineerd met een borduurpatroon van Linzoo dat ik gekregen heb op Antre's Kaart borduur club

Dank jullie voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje,ik verheug me weer op jullie nieuwe berichtjes. Freubelgroetjes, Wilma

vrijdag 6 november 2015

Groetjes uit...

Den Bosch! Mijn geboortestad!Het prachtige patroon is van Sjaak van Went en komt uit Hobbyjournaalkrantje 105 en het schitterende BoscheBolplaatje is van Yvonne (tevens een plaatsgenootje,want al woon ik in Rosmalen....het is nog steeds Gemeente Den Bosch :) )

Afgelopen week werd ik blij verrast dat mijn eerder gemaakte Herfstkaartje in de prijzen is gevallen op m'n favoriete blogje: Ons borduurkaartenblog en wel op de 1e plaats,ikke trots!!!Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en wil jullie wederom weer hartelijk bedanken voor de lieve reacties op m'n kerstkaart van gisteren,dat is steeds echt genieten zulke lieve berichtjes!!

Freubelgroetjes, Wilma 

donderdag 5 november 2015

Kerstkaart - week 45 tevens challenge

Vandaag weer tijd voor de wekelijkse kerstkaart op de blog van 52 weekst to christmas
De opdracht was deze keer een kaart in de kleuren rood-groen-bruin-goud...
Dit is mijn bijdrage geworden:

Waar ik normaal voor de borduurkaarten ga ben ik nu eens uit m'n comfortzone gestapt en er een scrapkaart van gemaakt, dit patroon werd in een SOL gegeven op het clubje van De Kaartenkast

Alle gevraagde kleuren komen erin terug,het was leuk om te doen maar nu weer vlug borduren haha.

Bedankt voor de berichtjes weer van vorige week, ik ga vandaag zeker weer een rondje bij jullie maken!
Lieve freubelgroetjes, Wilma