Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

vrijdag 26 augustus 2016

Lief kaartje

Allereerst bedankt voor de lieve positieve reacties op m'n kerstkaart van gisteren, ik vind hem zelf niet mooi door het saaie patroon en rood gekleurde achtergrond, zoiets ga ik niet meer maken haha.
Wel lief dat jullie hem wel mooi vonden ;)

Vandaag een -vind ik zelf- mooier kaartje, wat zeg ik, een schattig kaartje!
Het is een borduurpatroon dat Christien Vd Akker beschikbaar heeft gesteld op haar Facebookpagina, dit doet ze elke maand.Zijn jullie nog niet weggesmolten? Ik krijg te horen dat ik niet mag klagen maar echt, voor mij hoeft dit weer niet!! Volgende week beloofd wat beter te worden, minder temperatuur maar toch lekker zonnig....nou kom maar op!!

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties, een fijn weekend gewenst en lieve freubelgroetjes, Wilma 💋💋

donderdag 25 augustus 2016

Kerstkaart - week 34

Op de blog van 52 weeks to christmas is het weer tijd voor de 34e kerstkaart dit jaar:Ik ben minder tevreden met mijn resultaat, vind hem niet zo mooi geworden maar volgende week weer een mooiere dan maar.

Bedankt voor jullie bezoekjes en reacties, vooral de donderdag is altijd zo gezellig ;)

Fijne dag en lieve groetjes, Wilma

maandag 22 augustus 2016

Lief meisje

Vandaag heb ik een geborduurd kaartje met een patroontje van Ann's Paper Art, dit was namelijk de 95ste challenge deze maand op Fadengrafik-Challenge Blog ....Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties, ik vind ze erg leuk om te lezen.
Fijne dag nog en lieve freubelgroetjes, Wilma donderdag 18 augustus 2016

Kerstkaart - week 33

Week 33 alweer dit jaar op de blog van 52 weeks to christmas en hierbij weer mijn wekelijkse bijdrage:Dank voor de bezoekjes en lieve reacties, ik lees ze met veel plezier.

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

zaterdag 13 augustus 2016

Tulpen.....

Zoals beloofd vandaag weer een kaart...een BorDotkaart (Borduren en hobbyDots) de geborduurde cirkel heb ik opgevuld met gransrandjes die ik uitgestanst en over elkaar geplakt heb met ook wat tulpendotjes.
Deze kaart wil ik meelaten doen op de blog van Ons borduurkaartenblog waar het challenge # 34 is en het thema - alles mag.
En op de blog van Hobbyjournaal waar het challenge juli/augustus is met het thema vrij, met wel de opdracht om iets van Marieke, Yvonne of Amy te gebruiken, bij mij is het het mooie plaatje van Yvonne geworden!

Wens ik jullie nog een fijn weekend verder en bedank ik jullie voor de bezoekjes en lieve reacties,ik waardeer ze zeer 💕
Lieve freubelgroetjes, Wilma 

vrijdag 12 augustus 2016

Bloemen

Een vrolijke bloemenkaart gemaakt;
Deze wil ik graag mee laten doen op de blog van HobbyVision daar loopt de challenge #52 - bloemen/flowers.

Morgen kom ik terug met een kaart die mee gaat doen aan andere blogjes.
Fijne avond,bedankt voor jullie bezoekjes en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 11 augustus 2016

Kerstkaart - week 32

En we gaan gewoon door met de kerstkaarten....week 32 alweer op de blog van 52 weeks to christmas:Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties, altijd leuk om een reactie te lezen.

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma 

zaterdag 6 augustus 2016

Verjaardagskaarten

Vandaag 2 verjaardagskaarten die op de plaats van bestemming zijn gearriveerd dus kan ik ze plaatsen;

De foto van de kaart met het uiltje komt niet heel mooi over, ik was hem vergeten te maken en is me net na gestuurd.

Dank voor de beterschapswensen,erg lief!
Sinds gisteren lijkt er wat verbetering in te zitten, wel fijn nu manlief maandag weer aan de arbeid mag 👎

Dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties, ik waardeer ze heel erg, ben nu ook weer jullie blogjes aan het bezoeken,ik heb veel gemist!

Fijn weekend en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 4 augustus 2016

Kerstkaart - week 31

Vandaag is het weer kerstkaartendonderdag in blogland, op de blog van 52 weeks to christmas is het weer tijd voor week 31.... Mijn bijdrage is deze wekelijkse bijdrage;De maandelijkse challenge laat ik voorbij gaan omdat ik nog niet fit ben, hartelijk bedankt voor jullie beterschapswensen,heel erg lief!!!
Het getob in m'n mond is nog niet voorbij en na nog wat ziekenhuisbezoekjes afgelopen week is het nu afwachten hoe het gaat herstellen....ik vrees dat ik er al met al niet op vooruit gegaan ben!
Zodoende heb ik jullie blogjes ook niet echt meer bezocht,sorry hiervoor,ik ga dit snel weer proberen te doen!

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma