Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

zaterdag 29 oktober 2016

Mannenkaarten

Voor mijn voorraadbakje 2 mannenkaarten gemaakt met een klein borduurtje erop:

Dank voor de vele reacties op m'n kerstkaartje van afgelopen week, ik heb ze met veel plezier gelezen. Fijn weekend nog en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 27 oktober 2016

Kerstkaart - week 43

Het is weer donderdag en dus weer tijd voor de wekelijkse bijdrage aan de kerstblog van 52 weeks to christmas en deze week is dit mijn bijdrage:Dank je wel aan de trouwe volgsters Ên de mede kerstbloggertjes van 52 weeks to christmas die steeds de moeite nemen om te reageren!

Fijne dag en lieve groetjes, Wilma

zondag 23 oktober 2016

Happy Halloween

Het speelt niet echt veel hier in Nederland; Halloween....toch zijn er hele leuke plaatjes in dit thema.Ik heb deze grappige "enge" spin gebruikt op een geborduurde kaart:Ik wil deze kaart mee laten doen op de blogs van:
Fadengrafik-Challenge Blog met challenge # 97 : herfst,Halloween of thanksgiving.
Hobbyjournaal met challenge oktober : Herfst/Halloween

Helaas ben ik even minder actief en heb weinig blogjes bezocht,ik zit met een zieke hond waarbij we voor zijn leven gevreesd hebben (lichte vergiftiging van vlooien/tekenmiddel) maar gelukkig lijkt het langzamerhand de goede kant weer op te gaan!

Hartelijk bedankt aan mijn trouwe volgsters,ik probeer het snel goed te maken!

Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 20 oktober 2016

Kerstkaart - week 42

Het is weer tijd voor de wekelijkse kerstkaart op de blog van 52 weeks to christmas en dit is mijn bijdrage:Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties, gezellig om te lezen.
Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 13 oktober 2016

Challenge Ons borduurkaartenblog / De Egel en kerstkaart week 41

Op de blog van Ons borduurkaartenblog is de challenge # 36 - alles behalve vierkant en hiervoor heb ik deze kaart gemaakt, door er meteen een kerstkaart van te maken wil ik hem ook gebruiken voor de wekelijkse bijdrage op de blog van 52 weeks to christmas, dit is alweer de 41ste van dit jaar en ook op de blog van Hobbywinkel De Egel is er een challenge waar hij aan voldoet; # 22 - "vervoermiddel" :Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties, ik probeer steeds bij jullie langs te komen maar het lukt nog niet helemaal, ik zie echter wel alle kaarten langs komen op de blogsite hoor maar probeer wel snel weer te reageren.

Fijne dag nog en lieve freubelgroetjes, Wilma 💋

donderdag 6 oktober 2016

Kerstkaart - week 40 tevens challenge

Vandaag weer tijd voor de 40ste kerstkaart dit jaar,wat gaat het toch snel!
Deze week heb ik de kaart gemaakt in de gevraagde challenge : gebruik een rendier op je kaart!
Dit is hem geworden;
Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties op mijn serie kaarten,altijd weer zo gezellig te lezen.

Ik wens jullie een fijne dag en lieve groetjes, Wilma 

zondag 2 oktober 2016

Serie

Even een aantal kaarten tegelijk die ik nog niet gepost had:

Mooie voorraad in m'n bakje,alhoewel er ook al weer een aantal van verkocht zijn,zo spek ik het potje waarmee ik goede dierendoelen in de buurt steun 👍

Fijne zondag nog en dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties.

Freubelgroetjes, Wilma