Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

zondag 23 april 2017

Mooie poes

Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge op de blog van Jacqueline Pannekoek, hier is het thema vrij met als enigste voorwaarde iets van Marieke, Jeanine of Yvonne erop.... nou dat was niet zo moeilijk,ik heb een prachtig nieuw plaatje van Yvonne gebruikt;Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en Lieve reacties op mijn kerstkaart van afgelopen donderdag.
Ik kom deze week zeker weer bij jullie langs, wij hebben heerlijke dagen in Friesland gehad en hebben erg geboft met het weer, het was koud maar best veel zon!!!

Wens ik jullie nog een fijne zondag, liefs Wilma xx

5 opmerkingen:

 1. Wat een schatje geworden..ben dol op katten!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah...wat een super schattig kaartje is dit, Wilma!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje heb je gemaakt.
  Leuk met het poesjes op de achtergrond
  Groetjes van Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige kaart Wilma. Lief plaatje.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie geborduurde kaart,Wilma. Wat een lief plaatje.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen